Welkom op Minicamping Boogaard

Een warm en gastvrij ontvangst...

Op minicamping Boogaard word je hartelijk ontvangen door Adrie en Simone Boogaard. Sinds 1998 runnen wij op enthousiaste wijze onze minicamping. Wij proberen onze gasten dát te bieden wat ze nodig hebben voor hun welverdiende vakantie. Hierbij staat onze persoonlijke aandacht voor onze gasten hoog in het vaandel. We bieden onze gasten rust en ruimte, maar ook luxe en comfort.

Bloemzaadteelt

De minicamping is een onderdeel van ons landbouwbedrijf. Naast het verbouwen van o.a. tarwe, suikerbieten en aardappels, telen wij vele soorten bloemen en spinazie voor de zaadproduktie. Je kunt bij ons dus genieten van prachtige bloemenvelden. Op ons landbouwbedrijf houdt Adrie regelmatig excursies zodat je kennis kunt maken met ons bloemzaadteeltbedrijf, zie ook de pagina activiteiten op de minicamping.

Genieten met oog voor de toekomst

Zon, zee, strand, een prachtige omgeving, een comfortabele accommodatie. Allemaal belangrijke aspecten voor een perfecte vakantie. De natuur speelt een belangrijke rol bij het vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met de Green Key. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Wij kunnen met trots melden dat onze minicamping sinds 2006 in het bezit is van de gouden Green Key, het hoogst mogelijke niveau. Dit betekent niet dat je moet inboeten op luxe op onze camping. Voorwaarde van Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft. Zorg voor en bewustwording van natuur, milieu en duurzaamheid willen we op deze manier ook uitdragen op onze gasten, zodat toekomstige generaties ook kunnen blijven genieten van onze prachtige omgeving.

Zoover Award Winner Gold

Persoonlijke aandacht komt bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als je uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaat. Aan luxe, comfort en ruimte zal het niet ontbreken. We organiseren wekelijks 2 tot 3 gezellige activiteiten die passen bij het seizoen. Onze minicamping bevindt zich op een prachtige landelijke locatie vlakbij strand en zee. Niet voor niets krijgen wij bijna een 10 op Zoover!