Winterkamperen in 2023/2024

Winterkamperen is een prachtige ervaring, en waar kan dat beter dan in het mooie Walcheren?  Na een spannende afwachting heeft de gemeente het groene licht gegeven voor winterkamperen, en wij zijn er klaar voor!

Onze camping, gelegen aan een natuurgebied, biedt je de perfecte plek om tot rust te komen, met de zee op slechts 10 minuten loopafstand. Ook in de winter is er genoeg te beleven. De chalets en het zomerhuis zijn uiterst geschikt voor de winter en bieden alle comfort die je nodig hebt tijdens de koudere dagen.

Voor de kampeerders met een camper en caravan hebben we ruime en verharde plaatsen beschikbaar. De ruim opgezette plaatsen bieden voldoende privacy en zijn voorzien van alle gemakken zoals WiFi en kabel TV. Zo wordt winterkamperen in Zeeland zeer aantrekkelijk.

Bij Minicamping Boogaard gaat persoonlijke aandacht voorop. We zijn pas tevreden als jij uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaat. Onze camping bevindt zich op een prachtige landelijke locatie, vlakbij strand en zee. Met activiteiten passend bij het seizoen, is er voor iedereen iets te doen.

Winterkamperen in Walcheren is een unieke ervaring, en Minicamping Boogaard biedt je de perfecte uitvalsbasis om dit mooie stukje Zeeland in de winter te verkennen. Boek nu via deze link en kom de charme van winterkamperen bij ons ontdekken!

 

 

Camping Boogaard 27

Zoover Award Winner Gold

Persoonlijke aandacht komt bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als je uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaat. Aan luxe, comfort en ruimte zal het niet ontbreken. We organiseren wekelijks 2 tot 3 gezellige activiteiten die passen bij het seizoen. Onze minicamping bevindt zich op een prachtige landelijke locatie vlakbij strand en zee. Niet voor niets krijgen wij bijna een 10 op Zoover!